Livet gör vad livet gör : det är det livet är - om framgång, besvikelse, svek, skuld, kärlek och upprättelse

Livet gör vad livet gör : det är det livet är - om framgång, besvikelse, svek, skuld, kärlek och upprättelse - Tommy Lilja | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Lilja
DIMENSIONERA
3,86 MB
FILNAMN
Livet gör vad livet gör : det är det livet är - om framgång, besvikelse, svek, skuld, kärlek och upprättelse.pdf
ISBN
5721046926343

BESKRIVNING

Verkligheten är fascinerande och den sanna berättelsen om människan finns inte i en idealiserad värld av felfria människor, utan i vardagen – mitt i livet – där du är just nu.Under hela livet har jag jobbat med människor och jag var bara 18 år när jag som lärare fick bli en del av elevernas vardag. Jag har under åren mött företagsledningar, kristna församlingar och Afrikas urbefolkning, umgåtts med oerhört framgångsrika människor, samtidigt som jag sett några av mina närmaste vänner växa upp på samhällets bakgård.Vi har en sak gemensamt – vi är alla ”vanligt folk” och Gud är expert på vanligt folk, därför att Gud finns mitt i livet.Den här boken är skriven till dig. Den handlar om vad livet gör och om att inte ge upp. Ingen slipper ifrån livet. Det skrattar, gråter, vilar, slåss, sviker, sörjer, upprättar och segrar – det är det livet är. Men där i din vardag, i din verklighet, oavsett hur du mår just nu, finns Gud.Tommy Lilja har skrivit ett 20-tal böcker och når med sin internationella tv-show, konferenser och seminarier årligen miljontals människor med sin livsförvandlande, insiktsfulla och dynamiska undervisning.

106. Gudinnans upprättelse av Göran Hjort.

| Adlibris Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom Göra kärlek Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR