Själförsvar : lycka och att lyckas

Själförsvar : lycka och att lyckas - Igor Ardoris | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Igor Ardoris
DIMENSIONERA
6,30 MB
FILNAMN
Själförsvar : lycka och att lyckas.pdf
ISBN
1409336593527

BESKRIVNING

Igor Ardoris känd från tv-succén Klass 9A är föreläsare, mental tränare och utbildad internationell coach. Han har utvecklat den egna metoden Själförsvar, som är ett redskap och en filosofi för en bättre vardag. Boken undertitel Lycka och att lyckas sammanfattar de två områden som Igor får mest frågor om i sitt arbete: Hur kan jag bli lyckligare och hur kan jag lyckas? Vi tycks ha en tendens att blanda ihop dessa två saker i dagens samhälle. Många utgår från att de kommer att bli lyckliga när de lyckas, samtidigt som de ser det som omöjligt att vara lyckliga om de inte lyckas. Men i själva verket finns det inget direkt samband mellan att vara lycklig och att lyckas med det man företar sig. Denna sammanblandning av begrepp för dock något gott med sig den leder oss in i en diskussion om hur lycka och att lyckas egentligen är kopplade till varandra. För de här två sakerna har enligt Igor gemensamma nämnare, men inte för att de är beroende av varandra, utan genom de sätt man kan uppnå dem. Huvudsyftet med den här boken är därför att visa hur vi kan skapa förutsättningar för att lyckas och för att vara lyckligare genom att träna upp egenskaper vi kan använda oss av i vår vardag.Själförsvar är en lättillgänglig, inspirerande och underhållande bok som hjälper dig att utveckla förmågan att lita på dig själva, tro på din framtid, hantera motgångar och förankra positiva känslor i vardagen.

Den fd världsmästaren i kampsport, ... "Lycka till i framtiden ... Men faktum är att receptet är totalt fel och uppochnervänt.

Efter hela 10 år med bloggen och 2 år med podden har det blivit dags för oss att fundera igenom hur vi går vidare. Lycka till att hitta precis in i någon ögon med dina fingrar eller andra grejer som kräver precision under tiden du blir överfallen. ...

RELATERADE BÖKOR