Musik ska Byggas utav Glädje : Om att skapa en tillgänglig musikglädje

Musik ska Byggas utav Glädje : Om att skapa en tillgänglig musikglädje - Kerstin Björsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kerstin Björsson
DIMENSIONERA
9,52 MB
FILNAMN
Musik ska Byggas utav Glädje : Om att skapa en tillgänglig musikglädje.pdf
ISBN
7644532625972

BESKRIVNING

Musik ska Byggas utav Glädje är ett arvsfondsprojekt som Sensus studieförbund drivit, vars syfte var att skapa möjligheter för ungdomar och unga vuxna med funktionsnedsättning att få en möjlighet att utvecklas och stärkas i sin person och motorik genom musicierande. Projektet tog fram ett skriftligt (den här boken) och filmat material. Materialet hoppas vi ska inspirera till verksamhet och musikglädje, verka argumenterande för vikten av musik ur ett personligt och samhälleligt perspektiv, eller fungera pedagogiskt för den som arbetar inom eller funderar på att arbeta med musik. (Eller för dig som bara är nyfiken i största allmänhet!)Den här boken handlar om musik, metodik, pedagogik och personliga tankar. Möt Håkan, musikpedagogen som sa ja och tänkte att vi provar. Få en inblick i vad som rör sig i huvudet på deltagarna i verksamheten. Hur känns det att öva till sin egen omstämda röst? Vad har musiken gjort för mig och går det verkligen att skapa musik om jag bara kan röra mina tummar och pekfingrar?

Vi ska snart starta upp övningarna på Folkets Hus igen. Det ska blir kul att spela, sjunga och skvallra lite grann.

Att helheten ignoreras på detta sätt är en av de viktigaste slutsatserna i boken.Förklenande omdömen om presidenten är ... Musik ska byggas utav glädje : om att skapa en tillgänglig musikglädje.

RELATERADE BÖKOR