En ledarskapskonsults bekännelser : om konsten att leda sig själv

En ledarskapskonsults bekännelser : om konsten att leda sig själv - Ann-Charlotte E. Nordenson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ann-Charlotte E. Nordenson
DIMENSIONERA
7,2 MB
FILNAMN
En ledarskapskonsults bekännelser : om konsten att leda sig själv.pdf
ISBN
4505000567216

BESKRIVNING

Vi behöver inte fler nya lösningar utan snarare mer trygghet och stabilitet. Vi behöver utveckla verktyg för att känna att vi har en grund att stå på. I ett allt mer oförutsägbart samhälle blir våra relationer och vår förmåga att vara i relation med andra vår främsta grund och vår trygghet. Vi behöver lära oss att vara i vår kropp. Att uppleva med våra sinnen och bli medvetna om vad vi känner när vi står med båda fötterna på marken. Att finna någon form av stabilitet i en miljö som inte går att ta för given.Med denna bok vill jag ge dig som läser en möjlighet att stanna uppen stund och få tillgång till din inneboende kraft och förmågan att utveckla ditt ledarskap för att kunna leda dig själv.Ann-Charlotte E Nordenson har arbetat med individer, grupper och ledare i och med organisationer i dryga 33 år. Sedan över 20 år tillbaka är hon verksam i sitt eget företag. På ett personlig sätt berättar Ann-Charlotte i den här boken om sin egen väg till att leda sig självi en föränderlig omgivning. Hon tar sin utgångspunkt i sina tolv WOW, tolv viktiga insikter, och blandar sina personliga erfarenheter med teorier och konkreta verktyg för att inspirera till fortsatt utveckling.

Kognitionsforskare Peter Gärdenfors och konstnären Charlotte Gyllenhammar gav några spännande inblickar i forskning och konstnärligt sökande. En ledarskapskonsults bekännelser : om konsten att leda sig själv; Terapeutboken 3 Självläkning djur; De steg vi tog; Bilder av självet : Vardagslivets förändring i det senmoderna samhälle; Brottsplatsundersökaren; Ekelöf, Proust och Conrad : tre valfränder; Medierätt i informationssamhället; Priset på vatten i Finistère BOK En ledarskapskonsults bekännelser - om konsten att leda sig själv Nordresurs AB September 5, 2014. See publication.

Ann-Charlotte ser saker från olika perspektiv och tron att många har svaren i sig själv om de ger sig tid att ta fram dem. Författare till boken "En ledarskapskonsults bekännelser om konsten att leda sig själv" skrivit boken "En ledarskapskonsults bekännelser: om konsten att leda sig själv".

RELATERADE BÖKOR