Skapa vetande : introduktion till en kommunikativ och relationell pedagogik

Skapa vetande : introduktion till en kommunikativ och relationell pedagogik - Peter Habbe | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Habbe
DIMENSIONERA
10,17 MB
FILNAMN
Skapa vetande : introduktion till en kommunikativ och relationell pedagogik.pdf
ISBN
5255740233277

BESKRIVNING

Utbildning och skola är samhällets nav. I den här pamfletten presenteras en språk- och relationsinriktad pedagogik - Skapavetande Peter Habbe är gymnasielärare i samhälls- och religionskunskap. Han har även disputerat i religionshistoria. Utöver sin avhandling finns författarskapet av ett flertal läromedel på meritlistan. Han har också arbetat som ämnesexpert med GY 2011 på uppdrag av Skolverket med ansvaret för utformningen av ämnesplanerna i samhällskunkap.  Tidigare har han även arbetat som lektor vid Linköpings Universitet och gästlektor vid Södertörns högskola där främsta uppgifterna bestod i att handleda studenter i uppsatsskrivning.

Aspelin och Johansson beskriver den relationella pedagogiken med en fokus på mellanrum, mellan elev och Relationell pedagogik - ingång till ett fält Jonas Aspelin & Lotta Johansson ... Samtidigt kan man se temanumret som led i en formeringsprocess.

Din kommunikation är avgörande för att du ska lyckas i ditt ledarskap och nå målen i din verksamhet. För att bli framgångsrik kan du behöva konkret stöd i vardagen, som hjälper dig i dina kommunikativa utmaningar.

RELATERADE BÖKOR