Handledning av doktorander

Handledning av doktorander - Jitka Lindén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jitka Lindén
DIMENSIONERA
4,85 MB
FILNAMN
Handledning av doktorander.pdf
ISBN
7205145974215

BESKRIVNING

Över 400 forskarhandledares berättelser används som erfarenhetskälla för att utveckla handledning som professionell kompetens. Situationer som handledare och doktorander känner igen presenteras i konkreta sammanhang oenighet om arbetssätt, skrivsvårigheter, motivationsproblem.

Förordning (2010:1064). Individuell studieplan Handledning av doktorander hade traditionellt karaktären av oreflekterad «tyst» praktik.

För varje doktorand ska det utses minst två handledare, där en av dem ska vara huvudhandledare med övergripande ansvar för utbildningen, inklusive avhandlingsarbetet. En av dessa ska vara anställd vid universitetet. Handledning för erfarna handledare i forskarutbildning, 5 hp (HPE202).

RELATERADE BÖKOR