Arrangera det du vill

Arrangera det du vill - Stefan Olsson, Marcus Frödin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Olsson, Marcus Frödin
DIMENSIONERA
8,98 MB
FILNAMN
Arrangera det du vill.pdf
ISBN
5232824361328

BESKRIVNING

Sveriges mest sålda arrangörsbok!Arrangera det du vill oavsett om det gäller konserter, konferenser, fester och festivaler och andra evenemang där människor träffas för att uppleva något utöver det vanliga! Det här är boken du behöver!Det här är nämligen en bok som är så mycket mer. Lär dig inspirera, motivera och utveckla! Skapa bättre och roligare upplevelser för arrangör och publik!Du lär dig: - att stärka din egen och andras drivkraft- vad arrangera egentligen handlar om- att fungera som en riktig ledare- de 14 viktigaste sakerna du behöver ha koll på för att lyckas- ett antal oumbärligt grymma tänka-på-grejer- hur du tar ditt arrangemang från ok till fenomenalt Du behöver inte kunna och veta allt från början. Steg för steg utvecklar du dig själv så att du kan utveckla andra och ni kan genomföra ett lyckat arrangemang tillsammans. Därför fokuserar boken främst på två saker: hur du arrangerar samt hur du motiverar dig själv och andra. Det är också de här två kunskaperna som ligger till grund för att du får riktigt, riktigt kul under arbetet på vägen fram. Boken är fylld med konkreta tips och idéer samt tankeverktyg och metoder som författarna Stefan Skoglund (fd Olsson) och Marcus Frödin använt på riktigt. Boken är både en handbok och inspirationskälla för alla som är intresserade av att arrangera, oavsett hur nybörjare eller erfaren du än är. Eller om du bara är nyfiken? Författarna Stefan Skoglund och Marcus Frödin är grundare av inspirationsföretaget Universe Imagine och har många års erfarenhet från att arrangera och driva projekt, bland annat som huvudansvariga för Arvikafestivalen. De är också författare till böckerna Personligt entreprenörskap att få saker att hända, Må bra under tiden du lyckas och Inspiratörerna. Det är dags att börja nu! Arrangera det du vill! Läs mer på: www.universeimagine.com

Är det några andra stora liknande arrangemang när just ni har tänkt göra arrangemanget kan det vara bra att tänka om. Arrangera det du vill av Frödin, Marcus: Sveriges mest sålda arrangörsbok!Arrangera det du vill oavsett om det gäller konserter, konferenser, fester och festivaler och andra evenemang där människor träffas för att uppleva något utöver det vanliga! Det här är boken du behöver!Det här är nämligen en bok som är så mycket mer. Lär dig inspirera, motivera och utveckla! Arrangera det du vill-boken skrevs 2009-01-28 av författaren Stefan Olsson.

Det gör du smidigast genom att mejla till [email protected] eller ringa 0383‑971 00. Du kan även gå in på kontaktcenter och prata med våra trevliga samhällsinformatörer.

RELATERADE BÖKOR