Förnuft och rädsla

Förnuft och rädsla - Agneta Pehrsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agneta Pehrsson
DIMENSIONERA
10,18 MB
FILNAMN
Förnuft och rädsla.pdf
ISBN
8785011574138

BESKRIVNING

Mobbaren, den perverse narcissisten, har på senare år fått ett allt större spelrum på våra arbetsplatser. I denna bok möter du mobbaren, medlöparna och den arbetsmiljö dessa skapar. Lär dig känna igen mobbarens maktmissbruk - de subtila manipulationerna, det grova psykosociala våldet, den oetiska kommunikationen, de systematiska och accelererande handlingarna. Boken syftar till att öka vår medvetenhet om vad vuxenmobbning innebär för oss alla i vårt samhälle. Alla har vi ett ansvar. Författaren Agneta Pehrsson är socionom, fil. kand. i beteendevetenskap och har mångårig erfarenhet av psykosocialt rehabiliteringsarbete med arbetsmiljöfrågor som inriktning.

Om du finner dig själv i ett förhållande där du konstant tvivlar på din partner, dina känslor för personen eller ditt värde som individ är du förmodligen i ett trasigt förhållande som kräver stora förändringar från er båda två om det ska kunna lagas. Någon rädsla för coronaviruset kände inte de personer som Yle Österbotten pratade med. ...

Hysterin skapar ännu mer stress som i sin tur påverkar dig negativt. Satsa istället på källkritik, sunt virus-förnuft och det som stärker dig, skriver yogalärare och skrattinstruktör Förnuftet har blivit kidnappat av rädslan.

RELATERADE BÖKOR