Skolinspektion för bättre skolor

Skolinspektion för bättre skolor Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,40 MB
FILNAMN
Skolinspektion för bättre skolor.pdf
ISBN
5581710614291

BESKRIVNING

I denna bok beskriver författarna hur skolinspektioner kan gå till på gräsrotsnivå. Det innebär att läsaren får kunskap om vad som sker när inspektörer möter skolorna och skolornas olika representanter; hur de arbetar och tänker; vilka bedömningsgrunder de har samt vilka bedömningar detta leder till. Detta och mycket mera exemplifieras utifrån ett antal inspektörers berättelser.Författarna utgår från olika sakområden och skolformer, vilket ger en bred och allsidig bild av inspektionen.Boken har sin givna plats i skolledar- och lärarutbildningar, och kan med fördel användas som fortbildningslitteratur för lärare och rektorer samt för kommunala skoltjänstemän och politiker.

Göteborgs kommun, som Maria Stockhaus nämner deltar i Samverkan för bästa skola med tio grundskolor och en gymnasieskola. - Skolinspektionens tillsyner är viktiga för att säkerställa kvaliteten i landets skolor och det känns givetvis bra att vi i de allra flesta fall klarar oss helt utan anmärkningar. I de fall Skolinspektionen ändå hittar brister arbetar våra verksamheter intensivt för att åtgärda dem så snabbt som möjligt, säger Ingela Gullberg, kvalitetschef på AcadeMedia. RIKTLINJE: Bra måltider i skolan.

skolor varav åtta med kommunal och fyra med fristående huvudman. Tabell 1. Det finns inte någon forskning som entydigt visar att skolinspektion leder till bättre skolor med elever som presterar bättre.

RELATERADE BÖKOR