Munterheter & motigheter : till eftertanke, leenden och kanske lite irritation

Munterheter & motigheter : till eftertanke, leenden och kanske lite irritation - Tommy Dahlman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Dahlman
DIMENSIONERA
5,22 MB
FILNAMN
Munterheter & motigheter : till eftertanke, leenden och kanske lite irritation.pdf
ISBN
4937952740886

BESKRIVNING

?Jag har försökt att spegla det som jag anser är mitt liv. Alltifrån eviga frågor om religion till vardagliga trivialiteter som att bära ut soporna. Boken spänner vitt, precis som människan. Någon skulle säga att 10 % av bokens innehåll är religiöst och 90 % handlar om mellanmänskliga relationer och händelser som vi alla tampas med. För mig är en sådan uppdelning svår att göra eftersom min teologi bygger på att livet i sig självt är religiöst. Jag hoppas att boken skall uppfattas relevant och ärlig, även hos den som sällan besöker kyrkan, och att den också kan bidra likt en hävstång på livets balanslina.? Tommy Dahlman Tommy Dahlman har under många år varit en flitigt anlitad talare och inspiratör i kyrkor och inom näringslivet. Hans mycket efterfrågade böcker har nu gått ut i över 60 000 exemplar.

Skickas senast imorgon. Köp boken Munterheter & motigheter : till eftertanke, leenden och kanske lite irritation av Tommy Dahlman (ISBN 9789185367757) hos Adlibris.

Utredningen har i uppdrag att pröva förutsättningarna för förkortad arbetstid för småbarns- löräldrar, att verka för ... Den som läser böcker, predikningar och andakter av Martin Luther skall snabbt bli varse hur ofta han talar om Guds vrede. Vi ska här se på ett sådant exempel.

RELATERADE BÖKOR