Lär dig leva i praktiken

Lär dig leva i praktiken - Mats Billmark, Susan Billmark | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Billmark, Susan Billmark
DIMENSIONERA
6,63 MB
FILNAMN
Lär dig leva i praktiken.pdf
ISBN
7891436909884

BESKRIVNING

Handboken till Lär dig leva nu är en inspirerande steg-för-steg vägledning som du själv fyller iHur når man varaktig förändring och blir den man själv vill vara?  Mats & Susan Billmarks nya handbok består av enkla övningar och frågor som gör det möjligt att ta till sig deras livsfilosofi i praktiken. Genom lättföljda scheman och frågor guidas läsaren att bryta negativa mönster och finna lycka och framgång i livet.LÄR DIG LEVA I PRAKTIKEN bygger på författarnas egna erfarenheter av att gå in i väggen och komma tillbaka för att erövra världen med sina insikter om hur man på bästa sätt tar hand om sig själv. Boken hämtar också inspiration från deras föreläsningsserier och erfarenhet av personlig coaching. Delar av innehållet bygger på den tidigare boken Dags att må bra, från 2016.Har du mål du inte uppnått i livet, eller drömmar du inte vill förlora? Här får du redskapen att förvalta din egen vilja och förverkliga den du vill vara.

Jag kommer med stor sannolikhet stöta på flera av dem igen, åtminstone dem av åhörarna som bor i närheten av där jag bor. Kanske i affären eller på ett flygplan.

Genom lättföljda scheman och frågor guidas läsaren att bryta negativa mönster och finna lycka och framgång i livet. LÄR DIG LEVA NU är en uppriktig och lättfattlig vägledning till ett liv med mer harmoni och närvaro i nu:et. Genom att blotta sina egna bekymmer och bjuda på insikterna som lett dem till framgång ger Mats & Susan Billmark läsaren lättanvända redskap till självinsikt och förmågan att ta kontroll över livet. "Lär dig leva", en egenutgiven självhjälpsbok av Mats och Susan Billmark, gjorde succé 2015.

RELATERADE BÖKOR