KÄRLEKEN

KÄRLEKEN - Birgitta Ekmark, Leif Sundsvik | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birgitta Ekmark, Leif Sundsvik
DIMENSIONERA
10,44 MB
FILNAMN
KÄRLEKEN.pdf
ISBN
7749165674775

BESKRIVNING

Visst är det möjligt att bli ett lyckligt par. Men harmoni och kärlek infinner sig inte automatiskt. Att skapa och bibehålla en bra relationkräver att båda har viljan att utvecklas och beredskap att arbeta för en bra relation.Bokens innehåll bygger dels på författarnas egna erfarenheter dels på samtal med 100-tals par de mött då de presenterat sin kortlekKärleken. Författarna har även genom litteraturstudier i ämnet samt utbildning utforskat hur bra samtal utvecklar parrelationer.Om boken:Det finns tusentals böcker skrivna om relationer, de flesta dock om relationsproblem och tyvärr många färre om "den goda relationen". Söker man sedan efter böcker som inte bara identifierar och beskriver den goda relationen utan också beskriver metoderna för att utveckla en livslång god relation så blir antalet böcker mycket få. Jag är full av beundran över hur mycket av detta som Birgitta och Leif fått med på så få sidor.Lars-Eric Uneståhl, fil dr.Rektor för Skandinaviska Ledarhögskolan Jag och min man har sen tidigare provat kortspelet Kärleken och kunde redan då se hur bra det var att ta upp ämnen som vi tar för givet och tror oss veta om varandra och som också styr hur vi agerar.Nu i boken hittar jag mer fördjupning om forskning som hjälpt mig att förstå hur och varför vårt förhållande ser ut som det gör. Men kanske ännu viktigare hur jag kan påverka det. Birgitta och Leif som skrivit boken delar generöst med sig exempel som bygger på ett långt livs kunskaper och erfarenheter. Det var också roligt att läsa deras personliga berättelse om hur kortleken Kärleken kom till.Katarina AbelinDipl. Samtalscoach i Psykosyntes Det är lätt att fastna i sina egna upprepningar, trubbas av, ta relationen till både vänner och sin livs kärlek för given. Den här boken petar mig i sidan och påminner : var nyfiken, fråga, uppskatta, berätta och lyssna!En inspirationskälla att hela tiden gå tillbaka till och hämta näring ur.Stefan SeidelJournalist och kulturarbetare

Till boken behöver Anaëlle svar på några frågor från en åklagare och hon skriver brev till åklagaren Hervé. Brf-Kärleken Publicerat 16 maj, 2019 4 augusti, 2019. Nytt datum för årsmöte.

2020-03-07. Cate Blanchett kommer spela Lilith i Borderlands-filmen.

RELATERADE BÖKOR