Från det allra längst in : en samling av ett hjärta i explosion

Från det allra längst in : en samling av ett hjärta i explosion - Petra Pettersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Petra Pettersson
DIMENSIONERA
11,80 MB
FILNAMN
Från det allra längst in : en samling av ett hjärta i explosion.pdf
ISBN
8233126463451

BESKRIVNING

KOM IHÅG MIG. LE MOT MIG "... och ibland, vare sig man tror på det eller inte, så hjälper det att känna tillsammans även om du är helt ensam. Ingenting kan laga dig helt just nu, men någonting kan känna med dig. Jag känner med dig." FRÄN DET ALLRA LÄNGST IN är en textsamling, likt en dagbok, om hur det kan kännas inifrån och ut vid kvarlevorna efter en olycklig kärlek. Textsamlingarna är en dörr för er in till mitt hjärta, för att påminna oss om att vi aldrig någonsin är ensamma. Vi känner tillsammans nu.

Berätta om din bok! Min bok är en samling av lyrik från känslorna efter uppbrott från en människa som öppnade ditt hjärta, och lämnade det lika vidöppet när de försvann igen sedan. 2017, Häftad. Köp boken Från det allra längst in : en samling av ett hjärta i explosion hos oss! Pris: 219 kr.

Kungsbergets allra första lift inrättades 1954. Sväva fram längs pister på upp till 1700 meter, besök de roliga parkerna Snowpark och Happy Park, eller beställ en bit mat på någon av de många högklassiga restaurangerna. Under början av hösten har alla barn på vår avdelning (2-5 år) skapat ett eget självporträtt av naturmaterial.

RELATERADE BÖKOR