Uppbrottslingar : om konsten att bryta upp ....och hitta hem

Uppbrottslingar : om konsten att bryta upp ....och hitta hem - Bertil Torekull | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bertil Torekull
DIMENSIONERA
9,89 MB
FILNAMN
Uppbrottslingar : om konsten att bryta upp ....och hitta hem.pdf
ISBN
7515802626406

BESKRIVNING

Alla våra uppbrott– kärlekens, jobbets, konstens, politikens, vetenskapens och entreprenörskapets – har ett gemensamt: livet blir aldrig mer sig likt efteråt. Att bryta upp är inte bara att lämna – det kan vara att äntligen komma hem och få skapa nytt. Processen fram till beslut är ofta full av vånda och vacklan. Den kräver mod, tillit och ibland dårskap.Författaren Bertil Torekull är själv en typisk »uppbrottsling«. Som publicist med ett förflutet i Svenska Dagbladet, Veckans Affärer, Dagens Industri (vars grundare han är), Östgöta Correspondenten och Vecko-Revyn har han ofta tvingats bryta upp, med eller mot sin vilja. Under resan har han mött eller studerat andra uppbrottslingar – lika många kända som okända, kvinnor som män. I en serie nära porträtt, intervjuer och betraktelser skildras folk som sticker ut, som tagit livet i egna händer och kastat sig ut i det okända.»Att våga är att förlora fotfästet för en stund, att inte våga är att förlora sin själ« – det citatet av Sören Kierkegaard kan stå som motto för denna lika tankeväckande som uppmuntrande bok.

allvarliga grunder tvingats bryta upp kan beskriva både fasorna och lyckorna däri. Jag tror att jag numera vet hur Den här boken erbjuder stressade mammor bekräftelse, inspiration och välmenande råd om hur de kan ta hand om både sig själva och sin familj.

Jag tror att jag numera vet hur Den här boken erbjuder stressade mammor bekräftelse, inspiration och välmenande råd om hur de kan ta hand om både sig själva och sin familj. För stressade mammor vänder sig till varje mamma som någon gång känt sig otillräcklig.

RELATERADE BÖKOR