Koll på matematik 3B Lärarguide

Koll på matematik 3B Lärarguide - Hanna Almström, Pernilla Tengvall | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hanna Almström, Pernilla Tengvall
DIMENSIONERA
6,59 MB
FILNAMN
Koll på matematik 3B Lärarguide.pdf
ISBN
8527973914904

BESKRIVNING

Koll på matematik - vårt nya läromedel i matematik för lågstadiet! Koll på matematik är ett livfullt och inspirerande läromedel som möjliggör en bra och målinriktad matematikundervisning. Läromedlet lyfter fram matematiska begrepp och elevernas lärande stöds genom ett formativt förhållningssätt. Metoder för självbedömning används kontinuerligt. Lärarguiden visar hur varje kapitel är förankrat i Lgr 11, vilket centralt innehåll som behandlas, mot vilka kunskapskrav eleverna arbetar och vilka förmågor som utvecklas. Till varje uppslag i elevboken ger lärarguiden förslag på arbetsgång och praktiska tips om hur undervisningen kan läggas upp. I guiden finns även tankar om lärande, facit, arbetsblad och underlag för bedömning i form av lärarreflektion.

Köp boken Koll på matematik 2B Lärarguide av Hanna Almström, Pernilla Tengvall (ISBN 9789152333808) hos Adlibris. Fri frakt.

Information från förlaget . Koll på matematik 4B Lärarguide Av Eva Björklund, Helene Dalsmyr.

RELATERADE BÖKOR