Den gyllene pekpinnen

Den gyllene pekpinnen - Gun Stenmark | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gun Stenmark
DIMENSIONERA
7,7 MB
FILNAMN
Den gyllene pekpinnen.pdf
ISBN
4673556594045

BESKRIVNING

Denna bok handlar om min egen skolgång som barn och mitt vuxna yrkesliv som lärare. Efter sex år i grundskolan började jag den kommunala flickskolan. Jag valde den femåriga grenen. Vi var bara flickor i klassen. Som småskollärarinna jobbade jag bland annat med temaarbeten över stadiegränserna låg- och mellanstadiet, samt lokalhistoria i byn - detta i samarbete med Umeå universitet och Västerbottens museum. Vårt arbetslag bestod av låg- och mellanstadieelever som tillsammans bland annat skapade den stora textiltavlan Umeå brand 1888. Tavlan finns numera på Västerbottens museum.Arbetslaget byggde en integrerad verksamhet från sexåringen till årskurs 3 som kallades för Bävern. Bävern fick stå som förebild för många andra skolor, vilka kom på studiebesök.Som universitetsadjunkt fick jag motta utmärkelsen "Den gyllene pekpinnen" av studenterna. En stor ära!Att vara lärare är ett engagerande och skapande arbete. Det är som en tavelram som ska fyllas med något fint. Jag har aldrig någonsin ångrat mitt val till läraryrket. Tvärtom, har det alltid varit ett växande som människa.

Vi medger villigt att sållningen ger oss en lätt huvudvärk, men till slut kommer vi att enas kring ett beslut och kan presentera bästa läraren 2010 som får den gyllene pekpinnen, en stor ära, en summa pengar för fortbildning, och naturligtvis blommor och hyllningar i Arbetarbladet. I år gick de pedagogiska priset "Den gyllene pekpinnen"* till Linus Karlsson vid institutionen för Elektro- och Informationsteknik. Motivering: I år har vi valt att ge priset till Linus Karlsson framförallt för hans arbete i kursen Datasäkerhet.Där har han utmärkt sig för studenterna genom välgjorda labbar som uppdaterats mitt i kursen för att inkludera nytt material från ... Gyllene Pekpinnen till Björn Regnell - Publicerad den 28 september 2016.

Källor Ja, det är naturligtvis omöjligt att jämföra. Vi medger villigt att sållningen ger oss en lätt huvudvärk, men till slut kommer vi att enas kring ett beslut och kan presentera bästa läraren 2010 som får den gyllene pekpinnen, en stor ära, en summa pengar för fortbildning, och naturligtvis blommor och hyllningar i Arbetarbladet. I år gick de pedagogiska priset "Den gyllene pekpinnen"* till Linus Karlsson vid institutionen för Elektro- och Informationsteknik.

RELATERADE BÖKOR