Brev från barnens O : två psykoanalytiker i dialog med barn och unga

Brev från barnens O : två psykoanalytiker i dialog med barn och unga - Björn Salomonsson, Majlis Winberg Salomonsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Salomonsson, Majlis Winberg Salomonsson
DIMENSIONERA
7,58 MB
FILNAMN
Brev från barnens O : två psykoanalytiker i dialog med barn och unga.pdf
ISBN
6616379058357

BESKRIVNING

"Vår reseberättelse handlar om vad barn och unga tänker och känner. Vi har gjort det i form av brevväxlingar mellan barnet och oss. Breven är ett sätt att förmedla hur vi tror att barn och ungdomar ser ut inuti. Hur de tänker och känner, vad de funderar på och varför de kan bli så berörda av sånt vuxna tycker är småsaker. Några brev är terapiberättelser. Vi vill på detta sätt lyfta fram vad som utspelar sig i analysrummet. Berättelserna är skrivna utifrån den psykoanalytiska teorin.Björn Salomonsson och Majlis Winberg Salomonsson är båda privatpraktiserande psykoanalytiker, handledare och lärare. De arbetar med både barn och vuxna. Björn är också knuten till Karolinska institutet. Majlis är även psykolog och barnterapeut.

Vi har gjort Brev från barnens O: två psykoanalytiker i dialog med barn och unga (Inbunden, 2012) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Pris: 199 kr. inbunden, 2012.

Vi har gjort det i form av brevväxlingar mellan barnet och oss. Nej, jag har inte skrivit fel i rubriken, det handlar om boken "Brev från barnens O", inget annat. Denna mycket speciella bok med underrubriken "Två psykoanalytiker i dialog med barn och unga" har kommit ut nu i veckan på Carlssons bokförlag och jag har streckläst den..

RELATERADE BÖKOR