Att slappna av

Att slappna av - Maria Redig | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Redig
DIMENSIONERA
8,48 MB
FILNAMN
Att slappna av.pdf
ISBN
2752118957308

BESKRIVNING

Maria Redig - Psykoterapeut, affärsterapeut och life coach, är även Sveriges första frisörpsykolog.Genom erfarenhet av alla års arbete med människor och deras behov av lugn och ro föddes idén om en CD.Den motverkar t.ex. stress, utbrändhet, ilska, dålig sömn, oro, rädsla, relationsproblem, nervositet, huvudvärk, dålig självkänsla och självförtroende. Den är även bra för alla människor som känner ensamhet, t.ex. inom äldrevården. Den ger lugn och ro i klassrummen och för sjuka personer. Den är även ett bra stöd och arbetsredskap till personer som jobbar med chefer, lednings- och arbetsgrupper av olika slag.Ja, denna CD har inga begränsningar, det finns bara möjligheter. Den hjälper dig att lugna sinnet, slappna av och få bättre sömn och jämnare humör. Den hjälper dig att vara starkare på möten och i kommunikation med andra. Din koncentration, energi, glädje, livslust och det positiva fylls på.Det är 8 st konkreta övningar till en fastare grund att stå på och ett friskare liv!Målet med mitt arbete och denna CD är att stärka individen för att gruppen/familjen sedan blir starkare, det blir bättre kommunikation och relationer till dig själv och andra. Lycka, glädje och kärlek helt enkelt!

Övningarna här är främst till för dig som ordinerats det av din tandläkare. Oro, dålig hållning, ouppklarat arbete eller andra ansvar som rusar genom huvudet under natten kan göra det väldigt svårt att slappna av innan du sover. Sömnen är fundamental för att kroppen ska få energi, så idag vill vi ge dig några tips på sätt att slappna av innan du sover.

onsdag 3 juni 2020 Dagens namn: Ingemar, Gudmar Aftonbladet Lär dig att slappna av - på riktigt . Publicerad: 12 jun 2015, kl 09:30.

RELATERADE BÖKOR