Euniq'em-effekten : när känslan blir en tillgång

Euniq'em-effekten : när känslan blir en tillgång - Bosse Lundgren, Anna From-Lindqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bosse Lundgren, Anna From-Lindqvist
DIMENSIONERA
5,73 MB
FILNAMN
Euniq'em-effekten : när känslan blir en tillgång.pdf
ISBN
7914007988166

BESKRIVNING

Euniq?em-effekten sammanfattar företaget Euniq?em AB:s fantastiska framgångar i arbetet med att på ett humant sätt hjälpa människor, som i många fall har stått utanför arbetsgemenskapen i flera år, tillbaka på arbetsmarknaden.Boken är ett måste för alla som jobbar medmänniskor och metoden gör ett tydligt avstamp mot mera humanitära tider i bemötandet med medmänniskor.Anna From-Lindqvist är kvinnan bakom Euniq?em-effekten. Hon har mängder med erfarenhet av att locka fram det bästa ur människor.Hon är högskoleutbildad vid Bosöns IFHS, en tvåårig ledarutbildning. Hon har dessutom ett sextiotal ledarutbildningar inom en mängd områden, allt från styrelsearbete till kvinnligt ledarskap. Auktoriserad i DiSC-modellen och diplomerad Willi Railo Coach. Har ansvarat för ledarutbildningar och varit verksam ledare under 26 år. Utbildad i ?Episkt berättande? vid Calle Flygare Teaterskola.Innovatör av Kompishjälp och ledsagarservice i Skellefteå Kommun, en riksuppmärksammad ledsagarverksamhet för funktionshindrade. Grundare och idégivare till Sinnenas Gym på Urkraft.

Även om det kräver en del förberedelser, i alla fall om man har en kolgrill, blir man rikligt belönad när maten väl hamnar på bordet. Här är våra bästa grillrecept. Hur pojkar och flickor blir bemötta när de är barn påverkar hur deras relation till sin kropp kommer att se ut när de blir vuxna, och vilka känslor de kommer att ha tillgång till.

Skickas inom 7-10 vardagar. Köp Euniq'em-effekten : när känslan blir en tillgång av Bosse Lundgren, Anna From-Lindqvist på Bokus.com. 2010, Kartonnage.

RELATERADE BÖKOR