Innan du säger upp dig : Vad varje entreprenör bör veta för att lyckas med

Innan du säger upp dig : Vad varje entreprenör bör veta för att lyckas med - Robert T Kiyosaki, Sharon L C.P.A Lechter | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Robert T Kiyosaki, Sharon L C.P.A Lechter
DIMENSIONERA
8,44 MB
FILNAMN
Innan du säger upp dig : Vad varje entreprenör bör veta för att lyckas med.pdf
ISBN
1150943894917

BESKRIVNING

Bestsellerförfattaren och företagaren Robert T. Kiyosaki berättar i boken frikostigt om sin väg till sina framgångar – en väg som dock till en början kantades av smärtsamma, men lärorika misslyckanden. Den som funderar på att ta språnget och starta ett eget företag finner i boken viktiga insikter att ta lärdom av. Robert T. Kiyosaki och Sharon L. Lechter ger tio lektioner för den som vill lyckas att bli en framgångsrik entreprenör. Robert T. Kiyosaki startade sitt företag Rich Dad Company 1997. I dag är det en internationell affärsrörelse med produkter på 44 språk och affärer i 80 länder. Succéboken Rich Dad Poor Dad har sålt i fler än 9 miljoner exemplar, varv mer än 10 000 exemplar i Sverige"Boken är en bra start för den som vill uppnå finansiellt oberoende." USA Today

Men vad krävs för att lämna den trygghet som en anställning innebär? Hur mycket måste man jobba? Och vad är din tid värd? För att inte helt kasta dig ut i det okända bör du ha en tydlig intäktsmodell. Skaffa dig koll med vår kalkyl på hur mycket du måste fakturera för att få lönen du behöver..

Istället menar han att du bör sick sacka runt de hinder du möter samtidigt som du behåller kursen mot dina mål. "The Innovator´s Dilemma" av Clayton Christensen Christensen introducerade begreppet störande innovation. 10 tecken på att du ska säga upp dig och starta eget.

RELATERADE BÖKOR