Reflektioner : dolda agendor och trojanska hästar

Reflektioner : dolda agendor och trojanska hästar - Monika Healiv | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Monika Healiv
DIMENSIONERA
3,63 MB
FILNAMN
Reflektioner : dolda agendor och trojanska hästar.pdf
ISBN
8383975719992

BESKRIVNING

Reflektioner, tar upp händelsen i en ideell förening, där mobbing, dvs trakasserier, lögner o förtal eskalerade, som kom att urarta och mer gränsa till brottslighet. I boken inser man hur viktigt det är att synliggöra mobbingens skadeverkningar. Ett studiehäfte finns att ta del av, som får oss att reflektera och uppmana oss till att agera mot samhällsproblemet mobbing. www.responz.infoBoken består av två delar. Första delen relaterar till en händelse 2009 inom en ideell förening. Den beskriver systematiskt hur bl.a. intriger och trakasserier bidrog till att föreningens kuppartat kidnappades av, mytomaner med psykopatiska drag. Andra delen av boken avslöjar Monika med klarsynthet dolda agendor och trojanska hästar - ett maktspel som sker i kulisserna först i föreningen, men detta okynne finns likväl inom flocken för beslutsfattare, rättsväsende och statliga verk m fl. Varifrån de trojanska hästarna härstammar avslöjas senare i boken, som är en dörröppnare för dig som vill förstå dig på hur dolda agendor och konspirationer sakta men säkert underminerar såväl den lilla ideella föreningen som statliga myndigheter.

Rune Brandinger och Peter H Wanlert med boken Historiebyggaren i Sigtuna. Vera Bouveng Hermansson med boken Ett oönskat kärleksbarn Det finns nu en enorm risk för att Italien håller på att bli "Kinas trojanska häst in i Europa".

Den fråga som ska ställas är: Vaffo gö di på detta vise tisdag, 15 maj, 2007 Skicka en kommentar. Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida. Den trojanska hästen i WTO En fallstudie av EU: s roll i Doharundan Ebba Littorin Elin Hagberg .

RELATERADE BÖKOR