Rätt att rappa : passion och fostran på Fryshuset

Rätt att rappa : passion och fostran på Fryshuset - Kristina Lund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Lund
DIMENSIONERA
10,70 MB
FILNAMN
Rätt att rappa : passion och fostran på Fryshuset.pdf
ISBN
3987975211477

BESKRIVNING

Det är musik, rytm och poesi. Det är ett budskap, ofta från förorten. Och det ska komma från hjärtat. På Fryshusets gymnasium är rapp en schemalagd passion. Att uttrycka sina känslor är inte bara en rättighet utan en del av en medveten fostran. I Rätt att rappa får vi följa en annorlunda undervisning i verkligheten och i vardagen. Vi får möta personer och passioner, lärare och elever med brinnande hjärtan och drömmar om att bli stjärnor. Kristina Lund, etnolog och journalist verksam inom Nordiska museets forskningsverksamhet, diskuterar också rapp och hiphop i ett större perspektiv, som en rörelse som drivs både av politiska krafter och av marknadskrafter. Det som kan synas paradoxalt att fostras till individualist, att önska sig framgång i musikbranschen och samhället genom att uttrycka utanförskap och motstånd blir en talande tidsbild och en tänkvärd beskrivning av en ny generation och kanske ett nytt sätt att vara svensk.

Gå till butiken för Rätt att rappa : passion och fostran på Fryshuset Rätt att rappa : passion och fostran på Fryshuset av Kristina Lund häftad, 2007, Svenska, ISBN 9789171085115. Det är musik, rytm och poesi.

Att uttrycka sina känslor är inte bara en rättighet utan en del av en medveten fostran. I Rätt att rappa får vi följa en annorlunda undervis... På Fryshusets gymnasium är rapp en schemalagd passion.

RELATERADE BÖKOR