Tankepower:Enkel och praktisk målbildsträning för alla

Tankepower:Enkel och praktisk målbildsträning för alla - Agneta Tersmeden Hendel, Catharina Hollaus Barklund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agneta Tersmeden Hendel, Catharina Hollaus Barklund
DIMENSIONERA
10,61 MB
FILNAMN
Tankepower:Enkel och praktisk målbildsträning för alla.pdf
ISBN
5982844485692

BESKRIVNING

Vi formar våra liv med hjälp av våra tankar, känslor och handlingar. Många gånger är det tankar och känslor som vi inte är medvetna om. Den här boken kan hjälpa dig att nå dina mål. Boken är en enkel och praktisk handledning, som kan användas individuellt eller i grupp, som eget studiematerial eller av en handledare. Den hjälper dig att på ett strukturerat sätt gå igenom viktiga delar som är betydelsefulla för att uppnå din dröm/dina mål i ditt liv, både privat och professionellt. Den innehåller många bra övningar som man praktiskt kan använda sig av i detta arbete. Det är väldigt viktigt att vi försöker bli medvetna om vilka tankar och känslor som styr våra liv. Det är inte enkelt, men vi är övertygade om att det går, om man är villig att lägga ner tid, arbete och engagemang. Vår vision/målsättning är att alla ska få lära sig mer om tankens kraft så tidigt som möjligt i livet, så att man får en större möjlighet att påverka sin framtid. Boken är indelad i följande avsnitt: VILJANS KRAFT MOTSTÅNDETS KRAFT SJÄLVKÄNSLANS- & SJÄLVFÖRTROENDETS KRAFT TANKENS KRAFT MÅLENS KRAFT FANTASINS KRAFT KÄNSLANS KRAFT AVSLAPPNINGENS KRAFT GLÄDJENS KRAFT HANDLINGENS KRAFT TIPS ÖVNINGAR PLATS FÖR EGNA ANTECKNINGAR TANKE POWER Att bli mästare över sitt eget sinne Författarna har tagit innehållet till denna bok från sina egna livserfarenheter, människor de träffat, förebilder, kurser de gått på, böcker och tidningsartiklar de läst. Författarna hoppas kunna inspirera dig att stanna upp, tänka till åt vilket håll du är på väg, att njuta av det goda i livet och försöka göra din tillvaro ännu mer fylld av det som berikar dig och av det som du längtar efter. Dagen i dag är morgondagen du drömde om i går!

Free delivery on qualified orders. Tankepower av Agneta Tersmeden Hendel • BoD Bokshop • Fantastiska författare. Unikt boksortiment. Tankepower : enkel och praktisk målbildsträning för alla ...

Usually ships within 6 to 10 days. More Buying Choices AED 117.99 (2 new offers) För att bilda sig en förförståelse för det övergripande ämnet och syftet med uppsatsen redovisas här några begrepp inom ramen för mental träning och spänningsreglering.

RELATERADE BÖKOR