Lika värde, lika villkor?

Lika värde, lika villkor? - Love Nordenmark, Maria Rosén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Love Nordenmark, Maria Rosén
DIMENSIONERA
4,39 MB
FILNAMN
Lika värde, lika villkor?.pdf
ISBN
9113427825520

BESKRIVNING

Normkritiskt arbete i teori och praktikBoken ger konkreta exempel på hur makt, normer och diskriminering tar sig uttryck i skolans värld. Genom realistiska scener ur skolvardagen visar författarna hur diskriminering kan se ut och hur vi genom att förändra vårt sätt att tänka och agera kan motverka kränkningar. Boken introducerar på ett lättfattligt sätt elevskyddslagen, hur en likabehandlingsplan kan tas fram och dess konsekvenser för det pedagogiska arbetet.

Etiketter: jämställdhet. Tidningen Lika värde utkommer med fyra nummer per år.. Digital tidning.

Kvinnor och män, ... För att uppnå lika villkor förutsätts ett ansvarstagande ledarskap och medarbetarskap som bland annat innebär att ta tillvara olikheter och visa respekt för människors lika värde. Studentkåren har en viktig roll i arbetet med lika villkor för studenterna och doktoranderna genom bland annat Alla människors lika värde är en självklar och grundläggande förutsättning för både studenter och medarbetare vid Högskolan i Skövde.

RELATERADE BÖKOR