Lev frisk längre

Lev frisk längre - Nisse Simonson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nisse Simonson
DIMENSIONERA
11,62 MB
FILNAMN
Lev frisk längre.pdf
ISBN
7639623484974

BESKRIVNING

I begynnelsenDe flesta av oss är medvetna om att vi ska dö, förr eller senare. Det är liksom priset som skall betalas för att vi har fått vara med. Detta tråkiga faktum är inte förhandlings­bart. Själva dödsögonblicket är dock troligen möjligt att påverka i högre grad än vad jag och vi tidigare har trott. Hur är rimligen också till stor del förhandlingsbart; de flesta av oss önskar nog, likt Woody Allen, att döden ska inträffa när vi själva inte är i närheten.”Om jag nu skall dö, så vill jag inte vara i närheten när det händer.”Nu har Nisse Simonson skrivit sin nionde bok!45 år som läkare och flitig faktasamling har gett honom gedigen kunskap om att de flesta sjukdomar, som kommer att förmörka de sista tio åren av våra liv, kan förebyggas med måttliga förändringar av vår livsstil.Den här boken handlar om hur en rad sjukdomar kan förebyggas, så att vi slipper behandla dem med en mängd mediciner som gör att vi mår ännu sämre.Boken är fylld med diverse läs- och sevärda tips.

Denna sida är fortsättningen på gruppen Lev Frisk Längre, startad av Nisse Simonsson. Nisse skriver inte här längre, utan denna sida sköts nu av... Lev frisk längre Nisse Simonson.

Dvs personerna med den högsta utbildningen lever allt längre med livslängden stagnerat för de… Vi lever hela tiden allt längre, men det betyder inte att vi blir friskare. Japan är det land där man är frisk längst.

RELATERADE BÖKOR