Stefans lilla gröna

Stefans lilla gröna - Stefan Sundström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Sundström
DIMENSIONERA
8,59 MB
FILNAMN
Stefans lilla gröna.pdf
ISBN
1752619456008

BESKRIVNING

Som nybliven morfar fick Stefan Sundströms dröm om självförsörjning ny kraft giftfri mat, glada lamm och nyttigare tomater. Odlingsintresset hade hängt med länge och ur ett rikt bildmaterial föddes idén till den första boken i vad som kommit att bli en serie om kärlek till det gröna och hur vi värnar vår relation till maten.  I Stefans lilla gröna bjuder sångaren och låtskrivaren Stefan Sundström med oss till Mälardalens rika mylla. Det blir en berättelse om de små stegen mot ett större oberoende, de små stegen som förändrar våra liv och om hur vi kan utvinna det mesta ur det vi har tillhands.  Stefans lilla gröna är en uppdatering av den storsäljande utgåvan från 2010, med nytt förord och gratisrecept-samling - "There is nothing like a free lunch". Bilderna är tagna av Jeanette Andersson, fotograf som i många år följt och dokumenterat Stefans liv och arbete i trädgårdar, fiskebåtar och på scen.  Stefan Sundström är mångfaldigt prisbelönad vispopartist sedan 30 år. Han har släppt sexton musikalbum och fyra böcker, och medverkat i tv och film. Hans stora intressen förutom musik och skrivande är odling, husbehovsfiske och framställning av livsmedel. Och snus.  Jeanette Andersson är Stefans hovfotograf, frilans med inriktning på artister, reportage och kokböcker. Både Stefans lilla gröna och Stefans stora feta röda har belönats med årets kokbok 2010, respektive årets köksträdgårdslitteratur av måltidsakademien 2017. 

Dessutom läcker den ut kväve och det vill man ju inte att den ska försvinna ut i luft och vatten utan man vill förvandla kvävet ... Stefans lilla gröna är en uppdatering av den storsäljande utgåvan från 2010, med nytt förord och gratisrecept-samling - 'There is nothing like a free lunch'. Bilderna är tagna av Jeanette Andersson, fotograf som i många år följt och dokumenterat Stefans liv och arbete i trädgårdar, fiskebåtar och på scen. Stefans lilla gröna - en handbok i utanförskap.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR