En enda tår

En enda tår - Angèle Lieby | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Angèle Lieby
DIMENSIONERA
6,61 MB
FILNAMN
En enda tår.pdf
ISBN
4356964436679

BESKRIVNING

Jag försöker titta av alla krafter, men jag ser inget. Inget utom det här djupa mörkret. Är ögonen slutna eller öppna? Jag vet inte. Vad var det som hände? Jag vet inte det heller.Angèle Lieby kommer till sjukhuset med huvudet i ett skruvstäd så känns det i alla fall. Migränattacken är värre än något annat hon har varit med om. När hon vaknar nästa gång, utan huvudvärk, är det med känslan av att inte kunna andas. Hon ser ingenting, hon kan inte röra sig, hon kan inte tala. Snart förstår hon att alla runt henne är övertygade om att hon är hjärndöd. Hon hör en läkare tala om för familjen att det är dags att stänga av respiratorn och planera för begravning. Och hon kan inte protestera. Men en dag när hennes dotter kommer in i rummet rinner en tår nerför Angéles kind, och plötsligt förstår alla att hon fortfarande lever.

41,00 kr Frakt per order 69,00 kr . Detta pris gäller för medlemmar.

Jag skriker med hela min varelse: Men jag är ju här! Jag ligger inte alls i koma, för jag hör vad ni säger! Angèle Lieby - En enda tår Tematrio - Udda karaktärer Veckoplanering v.9 Petter Lidbeck - Kvinna utan minne Melanie Raabe - Fällan Mats Edblad - Bengtsson och Dahl går på djupet Karina Johansson - Resan tillbaka En smakbit på søndag Helgfrågan v. 8 Hett i hyllan #40 Veckoutmaning: Vad ser du fram emot i (v)år? Här har det varit tyst 2014-maj-22 - Denna pin hittades av Libris Förlag.

RELATERADE BÖKOR