Yoga, tantra och meditation i min vardag

Yoga, tantra och meditation i min vardag - Swami Janakananda Saraswati | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Swami Janakananda Saraswati
DIMENSIONERA
9,59 MB
FILNAMN
Yoga, tantra och meditation i min vardag.pdf
ISBN
8627119693020

BESKRIVNING

"Yoga, tantra och meditation i min vardag" erbjuder ett alternativ till det sätt många böcker behandlar yoga, när de vidhåller den missuppfattning att man måste anta en ny livsstil för att använda yoga och meditation. Efterhand som du praktiserar övningarna i denna bok, kommer du att inse att yoga är grundad på en gedigen kunskap om människans natur, som inte är begränsad till någon speciell ålder, livsstil eller nationalitet. Den är frukten av en levande tradition, där vetande överförs direkt från lärare till elev, från generation till generation.Swami Janakananda för dig genom ämnet och du kan på ett praktiskt sätt dra nytta av de olika yogaställningar, andnings-övningarna, meditationerna och den tantriska sexuella yogan. Denna bok har översatts till flera olika språk.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Yoga, tantra och meditation i min vardag (svenska) 260 SEK.

Historia ; Meditation ; Yoga ; Filosofi (1) Gymnastik (1) Icke-västerländsk filosofi (1) Indien (1) Indisk filosofi (1) "Yoga, tantra och meditation i min vardag" erbjuder ett alternativ till det sätt många böcker behandlar yoga, när de vidhåller den missuppfattning att man måste anta en ny livsstil för att använda yoga och meditation. Yoga, tantra och meditation i min vardag (svenska) €29. Yoga, Tantra und Meditation im Alltag (Deutsch) €24.95.

RELATERADE BÖKOR