En flygvärdinnas hemligheter och sanningar : lär dig hantera din flygrädsla med mental träning

En flygvärdinnas hemligheter och sanningar : lär dig hantera din flygrädsla med mental träning - Mia Regnér | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mia Regnér
DIMENSIONERA
5,33 MB
FILNAMN
En flygvärdinnas hemligheter och sanningar : lär dig hantera din flygrädsla med mental träning.pdf
ISBN
2098991295543

BESKRIVNING

Boken handlar om mental träning som en träningsform där man genom olika verktyg och övningar kan träna sig bort från sina rädslor och hinder i livet. Det handlar inte bara mental träning för flygrädda utan egentligen alla mänskliga problem och hinder man har. Hur kan man då använda denna träningsform och bli hjälpt när man till exempel är flygrädd? Boken beskriver systematiskt hur den mentala träningen fungerar och hur man kan arbeta med sig själv. Det allra viktigaste man gör innan man börjar är att man gör en självrannsakan och bestämmer sig för om man vill förändra sitt liv och om man vill våga en förändring. Har man gjort det och om man verkligen vill, då har man bra förutsättningar för att lyckas: Att vilja och våga en förändring och med det investera i framtiden!

Pågår under en ... "En flygvärdinnas hemligheter och sanningar" är en metodbok, som hjälper flygrädda att hantera sin flygrädsla. - Att vara flygrädd begränsar livet mycket... När du gör som jag vill : en bok om påverkan - Genomskåda kriget om våra hjärnor När du gör som jag vill handlar om påverkan och hur vi kan lära oss hantera den.

Skickas inom 7-10 vardagar. Köp En flygvärdinnas hemligheter och sanningar : lär dig hantera din flygrädsla med mental träning av Mia Regnér på Bokus.com.

RELATERADE BÖKOR