Bebis på pottan : din guide till EC och potträning

Bebis på pottan : din guide till EC och potträning - Ulrika Casselbrant | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulrika Casselbrant
DIMENSIONERA
8,44 MB
FILNAMN
Bebis på pottan : din guide till EC och potträning.pdf
ISBN
7257964232161

BESKRIVNING

Bebis på pottan är din praktiska guide till EC – babypottning – och potträning. EC passar barn 0 till 18 månader och ökar närheten och kommunikationen mellan dig och din bebis. EC främjar dessutom familjens ekonomi, minskar blöjsoporna och kan hjälpa barn som har problem med förstoppning, blöjeksem eller urinvägsinfektion. Är ditt barn över 18 månader och därmed redo för potträning har boken även råden för er!

Om barnet har på sig en blöja under majoriteten av dagen, men förväntas kissa och bajsa på pottan ibland när du vill, så blir det dubbla budskap. Att börja gå på pottan eller toaletten. Vilken ålder barn slutar med blöja är väldigt olika.

Vilken ålder barn slutar med blöja är väldigt olika. En del låter sina bebisar kissa och bajsa i till exempel pottan eller toaletten redan från födseln, men andra väntar tills barnet är lite större. Bebis på pottan - din guide till EC och potträning book.

RELATERADE BÖKOR