Detoxa ditt liv : ett 21-dagars program för kropp och själ

Detoxa ditt liv : ett 21-dagars program för kropp och själ - Deanna Minich | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Deanna Minich
DIMENSIONERA
6,50 MB
FILNAMN
Detoxa ditt liv : ett 21-dagars program för kropp och själ.pdf
ISBN
9020091533245

BESKRIVNING

Detox handlar inte bara om att rena kroppen från gifter. Här presenterar forskaren och hälsoexperten Deanna Minich ett helt nytt sätt att se på detox. Med hjälp av hennes 21-dagarsprogram som enkelt anpassas efter dina personliga förutsättningar kan du inte bara öka välmåendet, gå ner i vikt och få mer energi utan också övervinna alla hinder som står i din väg. Det handlar om hela dig både kropp och själ.Detoxa ditt liv är en unik handbok, fylld av praktiska verktyg för den som vill förändra sitt liv. Författaren guidar dig steg för steg genom programmet, och boken innehåller såväl recept som anpassade yoga- och tai chi-övningar, affirmationer och meditations- och visualiserings-övningar.

Tomas Frankell har anpassat yogan till våra västliga förhållanden, och kallar dessa rörelser för LIVSRÖRELSER. Rörelserna är lätta att utföra och kräver inga förkunskaper.

Finns i lager. Köp Detoxa ditt liv : ett 21-dagars program för kropp och själ av Deanna Minich på Bokus.com. 2017, Pocket/Paperback.

RELATERADE BÖKOR