Familjehacks : tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv

Familjehacks : tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv - Katarina Byström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katarina Byström
DIMENSIONERA
9,53 MB
FILNAMN
Familjehacks : tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv.pdf
ISBN
1428799081679

BESKRIVNING

TIPS TILL SMÅBARNSFÖRÄLDRAR FÖR ETT ENKLARE FAMILJELIV.   Vad gör du som förälder när ett monster lurar under sängen, syskonen bråkar eller det har blivit dags att planera kalaset? Livet med barn är fyllt med oväntade utmaningar men också med massor av glädje.   Familjehacks tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv är som en peppande och påhittig föräldrakompis. Boken är fullmatad med smarta tips och lekfulla lösningar som hjälper dig att navigera genom den snåriga småbarnsdjungeln, vare sig det gäller snabba hacks på mellanmål eller hur du förbereder familjen på en ny bebis.   Författaren Katarina Byström är själv småbarnsförälder, ständigt på jakt efter nya idéer för att skapa en enklare och roligare vardag för familjen. Boken är en inspirerande guide att ha med sig under småbarnsåren och passar så väl föräldrar som mor­ och farföräldrar och pedagoger.   KATARINA BYSTRÖM föddes 1980 och är uppvuxen i Härnösand där hon jobbar som marknadschef på familjeföretaget och driver ett Bed & Breakfast med sin sambo. Tillsammans har de tre barn. På instagramkontot @familjehacks och hemsidan familjehacks.se delar Katarina med sig av sina tips och råd till småbarnsföräldrar. Familjehacks tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv är hennes debut.   CD ljudbok: 6 skivorSpeltid: 6 t. 25 min.Uppläsare: Johanna Hovergren

Boken är fullmatad med smarta tips och lekfulla lösningar som hjälper dig att navigera genom den snåriga småbarnsdjungeln, vare sig det gäller snabba hacks på mellanmål eller hur du förbereder familjen på en ny bebis. Familjehacks - tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv är som en peppande och påhittig föräldrakompis. Boken är fullmatad med smarta tips och lekfulla lösningar som hjälper dig att navigera genom den snåriga småbarnsdjungeln, vare sig det gäller snabba hacks på mellanmål eller hur du förbereder familjen på en ny bebis. Familjehacks tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv är som en peppande och påhittig föräldrakompis.

Vanliga krämpor, syskonkärlek, hur du förbereder… Familjehacks - tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv handlar inte om barnuppfostran utan peppar och lyfter fram det roliga med att ha barn.Du hittar enkelt och snabbt förslag på hur du kan ta dig an en akut utmaning i familjelivet som monster under sängen eller planering av barnkalas. Familjehacks - tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv är som en peppande och påhittig föräldrakompis. Boken är fullmatad med smarta tips och lekfulla lösningar som hjälper dig att navigera genom den snåriga småbarnsdjungeln, vare sig det gäller snabba hacks på mellanmål eller hur du förbereder familjen på en ny bebis. Familjehacks - tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv är som en peppande och påhittig föräldrakompis.

RELATERADE BÖKOR