En enda tår

En enda tår - Angèle Lieby | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Angèle Lieby
DIMENSIONERA
7,10 MB
FILNAMN
En enda tår.pdf
ISBN
2237745390724

BESKRIVNING

Jag försöker titta av alla krafter, men jag ser inget. Inget utom det här djupa mörkret. Är ögonen slutna eller öppna? Jag vet inte. Vad var det som hände? Jag vet inte det heller.Angèle Lieby kommer till sjukhuset med huvudet i ett skruvstäd så känns det i alla fall. Migränattacken är värre än något annat hon har varit med om. När hon vaknar nästa gång, utan huvudvärk, är det med känslan av att inte kunna andas. Hon ser ingenting, hon kan inte röra sig, hon kan inte tala. Snart förstår hon att alla runt henne är övertygade om att hon är hjärndöd. Hon hör en läkare tala om för familjen att det är dags att stänga av respiratorn och planera för begravning. Och hon kan inte protestera. Men en dag när hennes dotter kommer in i rummet rinner en tår nerför Angéles kind, och plötsligt förstår alla att hon fortfarande lever.

... En enda tår By Angèle Lieby En enda tår. 30 September, 2019.

När hon vaknar nästa gång, utan huvudvärk, är det med känslan av att inte kunna andas. Och så avslutades allt med ett långt farväl. Michel Tornéus sista tävling som aktiv blev en enda lång hyllning till en av de största.

RELATERADE BÖKOR