Den stora boken om flätor

Den stora boken om flätor - Björn Axén, Peter Hägelstam, Helén Pellbäck, Leonard Gren, Marcus Erixson, Danielle Deasismont | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Axén, Peter Hägelstam, Helén Pellbäck, Leonard Gren, Marcus Erixson, Danielle Deasismont
DIMENSIONERA
6,39 MB
FILNAMN
Den stora boken om flätor.pdf
ISBN
3602855405849

BESKRIVNING

Flätan har sedan urminnes tider varit på modet – i en eller annan form. Tillsammans med Björn Axéns prisbelönta frisörer har Max Ström skapat den stora boken om flätor. I denna bok finns allt man behöver veta om flätor – från grundtekniken med de vanligaste flätorna till lite mer avancerade flättekniker. Varje fläta illustreras med ett antal instruktiva bilder som visar precis hur man gör, steg för steg. Samtidigt finns här stora och inspirerande bilder av det färdiga resultatet. Med den här boken kan alla skapa hårmagi!Björn Axén Academy är Sveriges främsta frisörskola. Skolans lärare har vunnit både svenska och internationella priser för sin yrkesskicklighet. De bryter ständigt ny mark inom hårmodet, men värdesätter hela tiden de klassiska och tidlösa teknikerna – där flätorna är ett av de härligaste inslagen.

Att forska : ... Flätan har sedan urminnes tider varit på modet - i en eller annan form. Tillsammans… I denna bok finns allt man behöver veta om flätor - från grundtekniken med de vanligaste flätorna till lite mer avancerade flättekniker.

Varje fläta illustreras med ett antal instruktiva bilder som visar precis ... Flätan har sedan urminnes tider varit på modet - i en eller annan form. Tillsammans med Björn Axéns prisbelönta frisörer har Max Ström skapat den stora boken om flätor.

RELATERADE BÖKOR