Knäkontroll : en väg till skadefri idrott

Knäkontroll : en väg till skadefri idrott - Anette von Porat | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anette von Porat
DIMENSIONERA
8,4 MB
FILNAMN
Knäkontroll : en väg till skadefri idrott.pdf
ISBN
7228444775806

BESKRIVNING

Förebyggande övningar för att minska risken för knäskadorKnäkontroll – en väg till skadefri idrott passar för dig som vill läsa om förebyggande övningar för att minska risken för knäskador.br>Knäskador är en alltför vanlig idrottsskada. En studie på fotbollsspelande flickor har dock visat att det går att reducera risken för främre korsbandsskada med hjälp av ett träningsprogram som kallas ”knäkontroll”. Materialet riktar sig till dig som vill veta mer om hur du kan jobba med förebyggande träning för knäet och inleds med en teoridel där du får lära dig hur knäet är uppbyggt samt hur det fungerar. Du får också svar på vilka som är de vanligaste knäskadorna och hur de behandlas. Häftets övningsdel består av programmets sex huvudövningar som exempelvis knäböj och utfallssteg. Dessa kompletteras med roliga övningar för bland annat balans och löpning.Webbplatsen KnäkontrollKnäkontroll är ett program för träning av knä och bål som rätt använt minskar risken för främre korsbandsskador med 64 %. Webbplatsen är en omarbetning av appen Knäkontroll och är framtagen i samarbete mellan Svenska Fotbollförbundet, SISU Idrottsböcker och Folksam.

Alla övningarna finns också på den kostnadsfria webbplatsen knakontroll.se, som är producerad i samarbete mellan Folksam, Svenska Fotbollförbundet och SISU Idrottsböcker. Förebyggande övningar för att minska risken för knäskador Knäkontroll - en väg till skadefri idrott passar för dig som vill läsa om förebyggande övningar för att minska risken för knäskador. Idrottsskadeguiden.se.

En studie på fotbollsspelande flickor har dock visat att det går att reducera risken för främre korsbandsskada med hjälp av ett träningsprogram som kallas "knäkontroll". Knäkontroll - en väg till skadefri idrott Knäkontroll finns nu tillgänglig som en helt ny och responsiv webbplats - www.knakontroll.se Webbplatsen är kostnadsfri och ersätter appen, som inte längre fungerar på alla telefoner. Knakontroll.se är agen i samarbete mellan Svenska Fotbollförbundet, SISU Idrottsböcker och Folksam. Knäkontroll : en väg till skadefri idrott av Anette von Porat spiral, 2013, Svenska, ISBN 9789186323615.

RELATERADE BÖKOR