Projektledningsmetodik

Projektledningsmetodik - Tomas Jansson, Lennart Ljung | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tomas Jansson, Lennart Ljung
DIMENSIONERA
10,57 MB
FILNAMN
Projektledningsmetodik.pdf
ISBN
5102082179765

BESKRIVNING

Boken behandlar ingående projektledarens verktyg och tekniker för att definiera, avgränsa, planera, organisera, leda, överlämna och avsluta projektuppgiften.Den förenar de övergripande sammanhangen med praktiskt tillämpbara tekniker som hjälper människor att lyckas med projekt.I första hand är boken tänkt för universitetsstudier men den passar också för chefer och andra ledare med roller i och kring projekt eller för den som ska delta i projektplaneringsarbete.

Projektledningsbegrepp -- 2. Projektledningsmetodik (Inbunden, 2004) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! AGIL PROJEKTLEDNING ger både den teoretiska stommen och praktiska tillämpningen av de agila metoderna. Kärnvärden och tankesätt som ligger till grund för det agila projektarbetet beskrivs utförligt och varvas med konkreta exempel, tillvägagångssätt och verktyg.

Logistik och Ledning ger dig en kompetensprofil som svarar på de behoven och du får goda kunskaper i hur de allt viktigare material- och informationsflödena hanteras på bästa sätt. Under mina år som projektledare har jag bland annat lärt mig att det sällan är särskilt effektivt att vara "renlärig" och fokusera på en projektledningsmetodik. För att bli en riktigt bra projektledare måste man vara beredd att, med hjälp av sunt förnuft, blanda olika metodiker utifrån situation och behov , säger Mikael Weining. Generell projektledningsmetodik 7,5 högskolepoäng, Karlstads universitet, Studieort: Karlstad Dölj information Dölj information om Generell projektledningsmetodik Mer information Mer information om Generell projektledningsmetodik.

RELATERADE BÖKOR