Tjänstepension : lagar och regler

Tjänstepension : lagar och regler - Björn Nilsson, Annette Tiljander, Magnus Dahlgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Nilsson, Annette Tiljander, Magnus Dahlgren
DIMENSIONERA
12,85 MB
FILNAMN
Tjänstepension : lagar och regler.pdf
ISBN
5406047553367

BESKRIVNING

Tjänstepension är en viktig del i pensionssystemet i Sverige och omfattar nästan alla som har en anställning. Villkoren för tjänstepension regleras oftast genom kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter.Boken beskriver de regelverk som gäller för tjänstepensioner, men inte olika tjänstepensionsförmåner. Förutom civilrättsliga och skatterättsliga regler behandlas även vissa näringsrättsliga frågor samt hur olika tjänstepensionslösningar redovisas hos arbetsgivaren.I Sverige är det vanligaste sättet att trygga tjänstepension i försäkringsföretag. Boken omfattar de lagar och regler som gäller för försäkringsföretag men beskriver också pensionsstiftelser, skuldföring i balansräkning och även den nya företagsformen tjänstepensionsföretag. Nya EU-regelverk som berör tjänstepensioner beskrivs också i boken.Boken vänder sig i första hand till olika specialister som jobbar med tjänstepensionsfrågor hos arbetsgivare, försäkringsbolag, revisionsbyråer, advokatbyråer eller myndigheter.

Köp Tjänstepension : lagar och regler av Björn Nilsson, Annette Tiljander, Magnus Dahlgren på Bokus.com. Förstå din pension. Pensionen består oftast av tre delar - allmän pension, tjänstepension och eventuellt eget sparande.

De mest grundläggande lagarna inom e-handelsområdet är e-handelslagen och lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Tjänstepension: Lagar och regler - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Lagar, regler och avtal Arbetsrätt är den lagstiftning som reglerar förhållandet mellan anställd och arbetsgivare. Sverige har en relativt omfattande lagstiftning som berör detta förhållande, däribland Medbestämmandelagen, Lagen om anställningsskydd och Förtroendemannalagen. Trots att det finns regler och lagar så finns det människor som bryter mot dessa, men de riskerar då att få någon form av påföljd (straff) utifrån hur grov förseelsen var.

RELATERADE BÖKOR