Ekonomistyrning - paket - Faktabok och övningsbok

Ekonomistyrning - paket - Faktabok och övningsbok - Jan Greve, Peter Öhman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Greve, Peter Öhman
DIMENSIONERA
3,62 MB
FILNAMN
Ekonomistyrning - paket - Faktabok och övningsbok.pdf
ISBN
5538283182911

BESKRIVNING

I Ekonomistyrning – principer och praxis beskrivs ekonomistyrsystemet såväl utifrån ledningens krav som utifrån verksamhetens behov. I denna andra upplaga betonas nödvändigheten av att företag anpassar styrsystemet till den specifika miljö i vilken företaget är verksamt. Här presenteras också förslag på mer generella styrmodeller som kan bidra till ett hållbart samhälle.Ekonomistyrning - övningsbok omfattar områden som prestationsstyrning med finansiella och icke-finansiella nyckeltal, aktivitetsstyrning, hållbarhetsstyrning, budgetering, produkt- och investeringskalkylering, avvikelseanalys, internprissättning, intern redovisning och rapportering samt kostnadsanalys.

I denna nya upplaga har Elin K. Funck tillkommit som medförfattare.

Övningsboken utgör ett komplement till Boken om ekonomistyrning. Övningsboken knyter an till huvud... Faktabok och övningsbok I Ekonomistyrning - principer och praxis beskrivs ekonomistyrsystemet såväl utifrån ledningens krav som utifrån verksamhetens behov.

RELATERADE BÖKOR