Penningmarknaden

Penningmarknaden - Lars Nyberg, Staffan Viotti, Pehr Wissén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Nyberg, Staffan Viotti, Pehr Wissén
DIMENSIONERA
5,50 MB
FILNAMN
Penningmarknaden.pdf
ISBN
4049191947518

BESKRIVNING

Här finns svaren på frågorna om hur det verkligen går till på penning marknaden. Hur fungerar statsskuldväxlar, bankcertifikat, statsobligationer, bostadsobligationer, ränteswappar. Räntefutures och ränteforwards? Vem köper och säljer, vilka konventioner används när man handlar? Hur är penningpolitiken som sätter ramarna för räntan utformad? Förutom att ge konkret vägledning förklarar Penningmarknaden också teorierna bakom beräkningarna. Hur ser transaktionernas matematik ut? Ränta-på-ränta-beräkningar, penningmarknadens fundamentalsamband och relationen mellan långa och korta räntor kan beskrivas med en konstistent teori som är oumbärlig för den som vill arbeta på penningmarknaden. Penningmarknaden vänder sig till handlarna på marknaden, till cheferna, till reglerarna och till alla studenter på universitet och högskolor som ska utveckla marknaden. Men det är också en bok för alla som vill förstå hur den svenska ekonomin fungerar.”Penningmarknaden erbjuder ovärderlig kunskap för såväl praktiker som teoretiker!” Urban Bäckström, tidigare chef för Riksbanken.”Författarna har lång erfarenhet och stora kunskaper om penningmarknaden. Detta är en bok att läsa från pärm till pärm och ett gediget referensverk att återkomma till”Magnus Dahlquist, föreståndare för Swedish Institute for Financial Research (SIFR) och professor i finansiell ekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm.

På penningmarknaden handlar man med diskonteringsinstrument, vilket innebär att skuldebrev emitteras till underkurs jämfört med det nominella belopp som fås vid löptidens slut. Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset. Mer information hittar du här. penningmarknaden översättning i ordboken svenska - nederländska vid Glosbe, online-lexikon, gratis.

Kontot erbjuds med eller utan kredit. Statsskuldväxeln är det dominerande instrumentet på penningmarknaden. Emissioner sker genom anbudsauktioner.

RELATERADE BÖKOR