Att läsa Personaljuridik : läsanvisningar till boken Personaljuridik (32: a u)

Att läsa Personaljuridik : läsanvisningar till boken Personaljuridik (32: a u) - Tommy Iseskog | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Iseskog
DIMENSIONERA
4,81 MB
FILNAMN
Att läsa Personaljuridik : läsanvisningar till boken Personaljuridik (32: a u).pdf
ISBN
7673620633490

BESKRIVNING

Dessa läsanvisningar är just läsanvisningar. Det betyder att de inte ger Dig sakkunskaper i ämnet arbetsrätt. Läsanvisningarna är i stället en sammanfattning av de moment som Du bör behärska efter att ha studerat boken Personaljuridik. Boken innehåller 28 kunskapsprov. Läsanvisningarna följer helt boken och dess disposition.Jag är fullt medveten om att studier är något högst personligt. Det är därför svårt att ange hur man ska studera in ett visst material. En för många människor gemensam ”studienämnare” är dock att ”bilder” ger liv åt fakta och understundom kan fungera som ”klädhängare i kunskapens garderob”. Av dessa skäl har jag försett läsanvisningarna med en hel del ”bilder”. Den tjugoandra upplagan av Att läsa Personaljuridik har reviderats och anpassats till den trettioandra upplagan av Personaljuridik.

SOU 2018:83. Ett refo, Artikel 101 - 125 Den här boken skrevs av författaren Anna Sellberg.

Startsidan. Boken "Personaljuridik" och "Läsanvisningar" till densamma. Tillgång till Iseskogs e-föreläsningar, 21 stycken, från kursstart till tentamen.

RELATERADE BÖKOR