Verksamhetsarkitektur

Verksamhetsarkitektur - Anita Jansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anita Jansson
DIMENSIONERA
6,6 MB
FILNAMN
Verksamhetsarkitektur.pdf
ISBN
9518694156944

BESKRIVNING

Verksamhetsarkitektur handlar om att förstå och tydliggöra verksamheters mål och arbete med hjälp av grafiska modeller. Genom att visualisera verksamheten med bilder får alla medarbetare en bra och gemensam kunskap om hur verksamheten fungerar. Det blir då enklare att hitta lösningar på komplexa utmaningar och besluta hur de praktiskt ska realiseras. Boken Verksamhetsarkitektur innehåller en teoretisk och en praktisk del. Med hjälp av pedagogiska övningar och lösningsförslag kan läsaren öva på modellering.Avsedd för:Boken riktar sig till både praktiker i arbetslivet och studenter inom IT, affärsutveckling, affärsledning, verksamhetsutveckling, förändringsledning, organisation och ledarskap.Författare:Anita Jansson är en erfaren verksamhetsarkitekt och krav-analytiker, yrkesverksam inom IT- och verksamhetsutveckling sedan 1987. Hennes spetskompetens är inom Enterprise Architecture och informationsarkitektur.

Vi arbetar med att ta fram de svenska rekommenderade IT-arkitektrollerna samt arrangerar meetups och stöttar framtagandet av böcker och handledningar. IASA Sverige samarbetar med Dataföreningen kring utbildning i IT-arkitektur samt är ansvariga för att peer ... En verksamhetsarkitektur beskriver en organisation eller ett företag på ett logiskt sätt, med den information, de applikationer och den IT-infrastruktur som krävs för att upprätthålla verksamheten.

Verksamhetsarkitekturen hjälper oss att investera tid, pengar och energi där det ger bäst effekt. Att arbeta med verksamhetsarkitektur är att arbeta med helheten - att knyta ihop olika initiativ till verksamhetsutveckling och IT-satsningar i den riktning som verksamheten strävar. Certifierad verksamhetsarkitekt lär dig att förstå och arbeta med flera olika perspektiv; kundens, interna strukturer, produkter och tjänster, samt att förmedla sina insikter till övriga organisationen. Verksamhetsarkitektur handlar om att förstå och tydliggöra verksamheters mål och arbete med hjälp av grafiska modeller.

RELATERADE BÖKOR