Organisationernas rättsliga ställning : om ekonomiska och ideella föreningar

Organisationernas rättsliga ställning : om ekonomiska och ideella föreningar - Carl Hemström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl Hemström
DIMENSIONERA
8,51 MB
FILNAMN
Organisationernas rättsliga ställning : om ekonomiska och ideella föreningar.pdf
ISBN
6795399807893

BESKRIVNING

Detta är en lärobok om ekonomiska och ideella föreningar, som främst är avsedd att användas i jurist- och ekonomutbildningarna. Med anledning härav har framställningen fått sin tyngdpunkt inom de delar av organisationsrätten som behövs för en förståelse såväl av organisationernas roll i det svenska samhället och inom det juridiska systemet som av hur de ekonomiska och ideella föreningarna fungerar internt och externt. Vissa delar av organisationsrätten har av angivna skäl fått en utförligare behandling än andra, som berörs mera kortfattat, och vissa mera periferafrågor berörs över huvud inte.I denna upplaga behandlas lagstiftning t.o.m. september 2010.

Reservationer i kö: 0 Pris: 279 kr. häftad, 2011.

Exempel på ideella föreningar är idrottsföreningar, fackföreningar och kulturföreningar. Ideella föreningar och registrerade trossamfund ska deklarera Inkomstdeklaration 3. Läs mer om vad som juridiskt gäller för ideella föreningar! Läs mer om föreningsjuridik: Hemström, Carl (2007), Organisationernas rättsliga ställning: om ekonomiska och ideella föreningar.

RELATERADE BÖKOR