Civilrätt - För polisens rättsvårdande och utredande verksamhet

Civilrätt - För polisens rättsvårdande och utredande verksamhet - Mats Dahlström, Gösta Westerlund, Carl Wredenfeldt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Dahlström, Gösta Westerlund, Carl Wredenfeldt
DIMENSIONERA
7,21 MB
FILNAMN
Civilrätt - För polisens rättsvårdande och utredande verksamhet.pdf
ISBN
7468628088534

BESKRIVNING

Dagligen uppstår frågor av civilrättslig karaktär som polisen måste ta ställning till i sin verksamhet. Som exempel på sådana områden kan nämnas allemansrätten och hittegodslagen.Vidare grundas många straffbestämmelser på civilrättsliga begrepp. Vid brottsutredningar är det viktigt att känna till dessa. Så är exempelvis fallet med många förmögenhetsbrott samt vissa andra brott, t ex förfalskning. Några exempel på sådana grundbegrepp är äganderätt, besittning, fullmakt, kontokort och olika urkunder.I konflikter och våld i nära relationer har kunskaper i familjerätt ofta visat sig vara av stort värde i kommunikationen med parterna och ibland också inblandade barn.Boken är en handledning i när polisen får eller inte får befatta sig med civilrättsliga problem. När polisen inte får agera, ges råd om vilken information som kan lämnas. Efterfrågan på en läro- och referensbok har visat sig vara så stor att vi valt att nu utge en ny uppdaterad upplaga.Författarna har samtliga erfarenhet av såväl praktisk juridisk verksamhet som undervisning varför boken fått en klar och pedagogisk utformning. Redaktionellt ansvarig är jur. dr. Gösta Westerlund.

Köp Civilrätt - För polisens rättsvårdande och utredande verksamhet av Mats Dahlström, Gösta Westerlund, Carl Wredenfeldt på Bokus.com. 2015, Övrigt. Köp boken Civilrätt - För polisens rättsvårdande och utredande verksamhet hos oss! Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom civilrätt för polisens rättsvårdande och utredande verksamhet Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR