Entreprenadförsäkring

Entreprenadförsäkring - Harald Ullman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Harald Ullman
DIMENSIONERA
4,12 MB
FILNAMN
Entreprenadförsäkring.pdf
ISBN
8317297241720

BESKRIVNING

Att förklara hur ett försäkringsskydd ser ut och vad som står i olika försäkringsvillkor är normalt ingen lätt uppgift.Boken behandlar flera grundläggande försäkringsfrågor, däribland vilka risker entreprenadförsäkringen täcker, vad entreprenörens försäkringsplikt innebär, vilka rättigheter beställaren har i egenskap av medförsäkrad i entreprenadförsäkringen, på vilket sätt entreprenadförsäkringen kan utformas för att bli maximalt ändamålsenlig och samspelet mellan entreprenadförsäkringen och entreprenadavtalen.

För dig som har sjukvårdsförsäkring finns mer information här. För information om hur företagsförsäkringen gäller vid avbrott i din verksamhet - läs mer här. Svar: Efter avslutad entreprenad har du enligt kap 4 § 7 AB 04 och ABT 06 ett ansvar under tio år för fel som uppkommer till följd av ditt utförda arbete.

Skickas inom 2-5 vardagar Fri frakt från 169 kr för privatpersoner. Beskrivning.

RELATERADE BÖKOR