J2000 Privatjuridik Kommentarer och lösningar

J2000 Privatjuridik Kommentarer och lösningar - Jan-Olof Andersson, Cege Ekström, Åsa Toll | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan-Olof Andersson, Cege Ekström, Åsa Toll
DIMENSIONERA
9,7 MB
FILNAMN
J2000 Privatjuridik Kommentarer och lösningar.pdf
ISBN
8478730235085

BESKRIVNING

J2000 Privatjuridik är avsedd för gymnasiekursen privatjuridik. Den tar på ett roligt, intressant och strukturerat sätt upp juridikens grunder och ger rikligt med möjligheter till att öva förmågan att lösa privatjuridiska problem. J2000 Privatjuridik Fakta och uppgifter innehåller 17 kapitel uppdelade i sex block. I denna tredje upplaga har tillägg, justeringar och uppdateringar gjorts genomgående.Läs merPedagogiska tankarFaktatexten är tydlig och välstrukturerad. Den innehåller många belysande exempel, lagtextutdrag, rättsfall, fördjupande faktarutor, begreppsförklaringar, figurer, dokument, läs mera-tips med mera. I slutet av varje kapitel finns sammanfattningar.KomponenterJ2000 Privatjuridik Fakta och uppgifter innehåller ett rikt underlag av fakta och exempel samt av uppgifter av olika karaktär såsom Rätt eller fel? Vad säger lagen? Problem i vardagen. Hur skulle du döma? Sök svaret. Tolka och upprätta dokument med mera.J2000 Privatjuridik Kommentarer och lösningar ger utförliga förslag till lösningar på uppgifterna. Det är ett mycket bra extra stöd både för dig som lärare och elev.J2000 Privatjuridik Lärarhandledning (nedladdningsbar) förklarar de grundläggande pedagogiska tankarna med läromedlet och ger undervisningstips till varje kapitel. Lärarhandledningen innehåller även bland annat fler autentiska rättsfall, förslag till extrauppgifter/provuppgifter, powerpoint-underlag, blanketter och bilagor.InnehållVilket stoff tas upp i läromedlet?Boken innehåller 17 kapitel som är indelade i följande block:- Samhälle- Familj- Konsument- Boende- Arbete- SkadeståndNytt i den tredje upplaganI denna tredje upplaga har tillägg, justeringar och uppdateringar gjorts genomgående. Nya lagar har tillförts som EU:s dataskyddsförordning, lag om personnamn, lag om framtidsfullmakt och ny skuldsaneringslag. Dessutom har uppdatering gjorts vad gäller ändringar i brottsbalken, brottsskadelagen, diskrimineringslagen samt konsumentkreditlagen. Sedan tidigare erbjuder vi möjligheten att träna centrala begrepp interaktivt i läromedlets webbapp.Om författarnaJan-Olof Andersson och Cege Ekström är civilekonomer och samhällsvetare. De har båda en gedigen lärarbakgrund. Åsa Toll är jurist och hovrättsråd (senior domare).

J2000 Affärsjuridik Fakta och uppgifter innehåller 14 ... Brottsbalken : en kommentar Del I (1-12 kap.) : brotten mot person och förmögenhetsbrotten m.m. (Studentutgåva 7) ebok - Lena Holmqvist .pdf Bygga, fixa, bo : enkla projekt som gör hela skillnaden bok .pdf Anders Öfvergård J2000 Privatjuridik kommentarer och lösningar av Jan-Olof Andersson, 1946- (Bok) 2018, Svenska, För vuxna Lagsamling i rättskunskap, privatjuridik och a ... J2000 Privatjuridik Kommentarer och lösningar.

Den passar också bra för andra grundläggande kurser i civilrätt och vardags-/privatjuridik. J2000 lämpar sig även för självstudier och att användas som handbok. J2000 Privatjuridik och rättskunskap Kommentarer och lösningar - Läromedlet består av kombinerad fakta- och uppgiftsbok kommentarer och lösningar samt en fyllig lärarhandledning med cd.

RELATERADE BÖKOR