Organisation och ansvar : om hur organisatoriska processer hindrar ansvarstagande

Organisation och ansvar : om hur organisatoriska processer hindrar ansvarstagande - Tommy Jensen, Johan Sandström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Jensen, Johan Sandström
DIMENSIONERA
10,28 MB
FILNAMN
Organisation och ansvar : om hur organisatoriska processer hindrar ansvarstagande.pdf
ISBN
8934559853615

BESKRIVNING

Processer som anses legitima och nödvändiga för organisationers framgång kan ha förödande effekter på ansvarstagande. Organisation och ansvar tar avstamp i socialpsykologiska experiment och organisationssociologisk forskning och identifierar sex processer som försvårar för individer att ta ett utökat ansvar.Läs merFörfattarna argumenterar för att ansvar i en alltmer globaliserad värld bör sträckas ut i tid och rum för att möta miljömässiga och sociala problem. Boken avslutas med exempel på hur vi, som anställda och chefer i organisationer, kan övervinna de hinder för ansvarstagande som processerna innebär.I denna andra upplaga har upplägget reviderats och analysen uppdaterats. Boken riktar sig framförallt till studenter på grundnivå och passar för program och kurser inom samhällsvetenskap (t.ex. företagsekonomi och personalvetenskap) men kan med fördel även användas på utbildningar för exempelvis lärare och journalister.Om författarnaProfessor Tommy Jensen (Stockholms universitet) och Johan Sandström (Luleå tekniska universitet) har under många år forskat såväl som undervisat inom området organisation och ansvar.

Lämplig ... Organisation och ansvar : Om hur organisatoriska processer hindrar ansvarstagande Please wait ... Simple search Advanced search - Research publications Advanced search - Student theses Statistics Det kan snarare vara så att legitima och etablerade organisatoriska processer hindrar - eller till och med motverkar - ansvarstagande.

Om hur organisatoriska processer hindrar ansvarstagande av T Jensen och J Sandström Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Information om våra kakor.

RELATERADE BÖKOR