Lean management - med hjälp av A3-analyser

Lean management - med hjälp av A3-analyser - John Shook | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Shook
DIMENSIONERA
10,50 MB
FILNAMN
Lean management - med hjälp av A3-analyser.pdf
ISBN
7463659162410

BESKRIVNING

En effektiv – Lean – organisation förutsätter bl a välfungerande kommunikations- och beslutsprocesser för att belysa och lösa problem, driva projekt, utveckla strategier och ta fram förbättringsförslag inom verksamhetens alla delar. Att i dessa processer tillvarata det kontinuerliga lärandet minskar riskerna för felbeslut. Därför har Toyota utvecklat s k A3-analyser och A3-rapporter. Den här boken är en konkret och pedagogisk handledning för att, steg för steg, lära sig förstå A3-metoden från grunden.Läs merA3-rapporten är kärnan i processen som krävs när man inom en organisation ska enas inför ett mera omfattande beslut. Resultatet är en rapport som på endast ett ark innehåller all nödvändig information för beslutet. Det handlar om att kommunicera så tydligt som möjligt med hjälp av visuella hjälpmedel – diagram, värdeflödeskartor och bilder. Det är ett ledningsverktyg för faktabaserad planering, problemlösning och för att bygga nya strukturer i en Lean anda – ett praktiskt sätt att angripa det organisatoriska lärandet.

Efter detta belyses olika studier av Lean inom olika verksamhetsområden. Kapitlet avslutas med att ta upp den kritik som har riktats mot Lean som arbetssätt.

Lean Management - med hjälp av A3-analyser, som nu lanseras av Liber, kastar ett skarpt ljus över de många dimensioner som gör Lean-metoden överlägsen dagens dominerande ledarsätt. Lean management - med hjälp av A3-analyser av Shook, John: En effektiv ? Lean ? organisation förutsätter bl a välfungerande kommunikations- och beslutsprocesser för att belysa och lösa problem, driva projekt, utveckla strategier och ta fram förbättringsförslag inom verksamhetens alla delar. Att i dessa processer tillvarata det kontinuerliga lärandet minskar riskerna för felbeslut. Lean management - med hjälp av A3-analyser.

RELATERADE BÖKOR