H2000 Personlig försäljning 1 Fakta och uppgifter - med kunden i fokus

H2000 Personlig försäljning 1 Fakta och uppgifter - med kunden i fokus - Mats Erasmie, Anders Pihlsgård | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Erasmie, Anders Pihlsgård
DIMENSIONERA
6,4 MB
FILNAMN
H2000 Personlig försäljning 1 Fakta och uppgifter - med kunden i fokus.pdf
ISBN
7052349588894

BESKRIVNING

I H2000-serien förenas teori med praktik. Serien omfattar läromedel för yrkesutbildningar inom handels- och administrationsyrkena. Böckerna i serien är särskilt framtagna för att passa på gymnasieskolans Handels- och administrationsprogram men de lämpar sig även för olika typer av bransch- och vuxenutbildningar. I samtliga böcker i serien varvas faktatexter med exempel, övningar och projekt. Till respektive faktabok hör en lärarhandledning.Läs merFör all typ av handel behövs kunskaper om och färdigheter i försäljning. En framgångsrik utbildning i personlig försäljning bygger på träning varvad med teori. H2000 Personlig försäljning 1 tar på ett lättillgängligt sätt upp hela säljprocesen från förberedelse och säljplanering till eftervårdande kundarbete. Huvudfokus i boken är försäljning i butik men innehållet är användbart även på annan typ av försäljning. Vidare tar boken upp begrepp som kundkännedom, lönsamhetsberäkning och lagar som berör branschen. Till faktaboken finns en lärarhandledning.Om författarnaFörfattare till Personlig försäljning 1 – med kunden i fokus! är Mats Erasmie och Anders Pihlsgård. Mats har arbetat som säljare, marknadschef och VD. Han har mångårig praktisk erfarenhet av säljutveckling, säljträning och ledarskapsutveckling. Anders är gymnasielärare i ekonomiska ämnen, samt medförfattare i ett stort antal ekonomiläromedel.

Den kanske viktigaste förmågan är kunna lyssna in kunden och vara en duktig förhandlare. I H2000 Personlig försäljning 2 - att utveckla kundrelationen sätts fokus på försäljning mellan företag.

I samtliga böcker i serien varvas faktatexter med exempel, övningar ... H2000 Personlig försäljning 2 Fakta och uppgifter - Häftad. Beställningsvara, 819 kr.

RELATERADE BÖKOR