Panträtt i fast egendom

Panträtt i fast egendom - Ulf Jensen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Jensen
DIMENSIONERA
3,17 MB
FILNAMN
Panträtt i fast egendom.pdf
ISBN
1764549168895

BESKRIVNING

Fastighetspant är kreditmarknadens viktigaste säkerhet. Ämnet är därför betydelsefullt för stora grupper inom fastighets- och kreditbranscherna, men också av intresse på annat sätt. Det system för inteckning och pantsättning, som utvecklats i Sverige, sprids idag över världen.Denna bok behandlar utförligt den svenska fastighetspanträtten. Den utkom första gången 1989 och är i första hand avsedd att vara lärobok i den juridiska utbildningen. Boken passar utmärkt att användas av praktiker, såsom banktjänstemän och fastighetsmäklare.Ämnet behandlas här i tre huvuddelar: pantsättning, inteckning och exekution. Dessutom tar boken upp allmänna frågor om fastighetskredit, liksom förhållandet mellan panträtt och tvångsförvärv. Den beskriver också det pågående arbetet med reformer inom inskrivningsväsendet.

Ämnet behandlas i tre ... U LF J ENSEN, Panträtt i fast egendom, Uppsala 1989.. Ulf Jensens bok Panträtt i fast egendom har tillkommit i första hand som lärobok i juristutbildningen.

Mer information hittar du här. Upplåtelse av panträtt. 1 § Ägare av en fastighet, som vill upplåta panträtt i denna till ...

RELATERADE BÖKOR