Arbetsanalys och personbedömning - - att öka träffsäkerheten vid urval och rekrytering

Arbetsanalys och personbedömning - - att öka träffsäkerheten vid urval och rekrytering - Edith Kahlke, Victor Schmidt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Edith Kahlke, Victor Schmidt
DIMENSIONERA
6,77 MB
FILNAMN
Arbetsanalys och personbedömning - - att öka träffsäkerheten vid urval och rekrytering.pdf
ISBN
9912577156809

BESKRIVNING

Att företagen kan locka till sig, utveckla och behålla goda medarbetare har mycket stor såväl ekonomisk som mänsklig betydelse. Hur rekryterar man medarbetare på bästa sätt? Boken är med sin blandning av dokumenterade grundkunskaper och praktiska erfarenheter i form av exempel, rekommendationer och checklistor, en stor hjälp för den företagsledare som vill förbättra personbedömningen i företaget. Först och främst är boken inriktad på bedömning och urval i samband med anställningar, men bokens metoder passar lika bra för den fortlöpande utvecklingen av redan anställda medarbetare.Steg för steg går författarna igenom hur chefen ska göra vid rekrytering och anställning för att arbetets krav och medarbetarnas kompetens och förväntningar ska passa så bra ihop som möjligt. Boken vänder sig till erfarna chefer och andra personer med rekryteringsansvar och är väl lämpad för utbildning av personalhandläggare.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Köp Rekrytering och urval - Teori och praktik av Gunilla Andersson, Nils Hallén, Patrick Smith på Bokus.com. Arbetsanalys och personbedömning - - att öka träffsäkerheten vid urval och rekrytering (Häftad, 2002) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Arbetsanalys och personbedömning - - att öka träffsäkerheten vid urval och rekrytering-boken skrevs 2002-07-01 av författaren Edith Kahlke. Du kan läsa Arbetsanalys och personbedömning - - att öka träffsäkerheten vid urval och rekrytering-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida dagensintegration.se.

RELATERADE BÖKOR